Panles Kuhinje

Kuhinja je prostor, v katerem se zbira cela družina in kjer se družimo s prijatelji.

Glede na vaše želje in preference za vas izdelamo popolnoma unikatno kuhinjo z optimalnim izkoristkom prostora. Nudimo vam pestro izbiro materialov in dekorjev, različne postavitve, obdelave in sisteme. Lastna proizvodnja omogoča izdelavo kuhinje povsem po meri vašega prostora s funkcionalno razporeditvijo, da tako prihranite čim več časa in energije. Strokovno vam svetujemo, predlagamo rešitve detajlov in izrišemo 3D vizualizacijo vaše kuhinje. Obiščemo vas tudi na domu in opravimo meritve prostora.

Vrste kuhinj

KONTAKTIRAJTE NAS

Klasične Brezčasne kuhinje

Individualni koncepti oblikovanja klasičnih kuhinj sestavljajo harmonično celoto ter združujejo stare in nove vrednosti za brezčasno eleganco.

urbane Brez strogih smernic

Unikatne kuhinjske postavitve brez pravil in skrbno izbrani materiali, ki pripovedujejo zgodbo o moderni mobilni generacij in zadovoljitvi njenih vrednot in teženj.

sodobne Čistih linij

Minimalistično elegantno oblikovano pohištvo poudari tisto, kar je resnično pomembno: kakovost materialov in natančno izdelavo do najmanjših detajlov.

NATUR Navdih narave

Pri načrtovanju teh kuhinj nas je navdihnila okolica, kjer živimo. Predvsem smo želeli ohraniti stik z naravo, a hkrati združiti funkcionalnost in estetiko.

Tako smo združili naravne barvne odtenke in prefinjene materiale, ki jih najdemo v naravi. Pridih zelenih začimb smo iz domačega vrta prenesli v za to namenjen prostor na kuhinjskem otoku, ki daje kuhinji dodatno svežino.